LA GUANYADORA!

La Blanca Figuerola ha estat la guanyadora de la xapa del voluntariat ambiental. La seva il·lustració representa la cooperació dels voluntaris (mans unides) per la protecció i conservació de la diversitat d'espècies marines i terrestres (sostenides amb les mans), fomentant el respecte i la tolerància cap a elles, inclosa la espècie humana. Els diferents tons de blau representen la varietat de tons del mar i els tons marrons i taronjosos, la varietat de tons de la terra i de la pell humana (respecte per les races).

El premi és una Guia pràctica per conèixer la natura de Catalunya, de IPCENA.

Durant aquesta SVAC podreu veure la xapa, i serà un regal per a les persones que s'apropin a la Festa del Voluntariat Ambiental!

Us esperem!

 

T'animes?

La XAPA del VOLUNTARIAT AMBIENTAL! 
 
Vam obrir un concurs i ara ja tenim totes les imatges rebudes! Entra en aquest àlbum i digues quines t'agraden més, ajudan's a decidir quina ha de ser la xapa del voluntariat ambiental!
 
La persona guanyadora rebrà un exemplar de la Guia pràctica per a conèixer la natura de Catalunya, de IPCENA. 
L'entrega es realitzarà el dia 5 de juny, a la festa del Voluntariat Ambiental
 

 

 

BASES DEL CONCURS

Crea una imatge per a una xapa que transmeti el concepte del voluntariat ambiental
- Dimensions de la xapa: rodona, 5x5 cm
- Pot ser en color
- Format jpg
- Tècnica lliure (fotografia, dibuix, col·lage, disseny, etc.)
- Ha d’incloure les paraules “voluntariat ambiental” Per exemple: : “jo sóc voluntària ambiental”, voluntariat ambiental”, etc. (En el cas de que aparegui la paraula "voluntari/a", es faran xapes en els dos gèneres) 


Del 19 al 22 de maig: exposició de totes les imatges a un àlbum públic de facebook, i per votació popular aquelles que tinguin més “m’agrada” es tindràn en compte en la decisió final per part de l’XVAC.

El dia 23 de maig comunicació de la imatge guanyadora, que il·lustrarà la xapa del voluntariat ambiental. Les xapes es repartiran a entitats ambientals i durant activitats de la SVAC2015 i el guanyador rebrà un exemplar de la Guia pràctica per conèixer la natura de catalunya, de IPCENA. 


Participa i que tinguis molta sort!

Trobaràs aquest event al Facebook: "Concurs: crea la xapa del voluntariat ambiental"

 

 

JA TENIM AQUÍ LA TERCERA SETMANA DEL VOLUNTARIAT AMBIENTAL

Del 30 de Maig al 7 de juny de 2015 celebrem la tercera Setmana del Voluntariat Ambiental, un reconeixement a les persones voluntàries que treballen en pro del medi ambient i a les entitats que els acullen, els formen i gestionen les tasques.

 

Coneix La Setmana  

Entitats, organitzacions col·laboradores,

les activitats més destacades i on serà la Festa del Voluntariat Ambiental!

 

Vine a la FESTA DEL VOLUNTARIAT AMBIENTAL!

el Dia 5 de juny, Dia Internacional del Medi Ambient


T'hi sumes?

Descobreix com pots participar fent click AQUÍ

Cerca l'activitat que més t'agradi i participa-hi!

Participa a les Xarxes socials! #svac2015

suma't a la Setmana!!SI ETS UNA ENTITAT, UNA EMPRESA, UNA ESCOLA, UNA UNIVERSITAT, UN COL·LECTIU ORGANITZAT... I VOLS QUE T'ORIENTEM... POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES A Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

 

 

 

 

 
logo xarxa voluntariat ambiental de catalunya   logo generalitat territori

logo obra social la caixa