PROPOSTES DE VOLUNTARIAT AMBIENTAL PER A ESCOLES

Molts centres educatius ja porteu a terme en el vostre dia a dia diverses accions per ajudar el medi ambient, com separar els residus per reciclar, evitar gastar més paper del necessari, promoure el transport públic, educar els nens en els valor de l'estalvi de recursos, etc. Però des de les escoles també podeu col·laborar de manera altruista, activa i didàctica amb la conservació de la natura i el medi ambient.

Aquí trobareu algunes propostes perquè pugueu planificar el curs acadèmic i programar a l'agenda una sortida amb els alumnes en un espai natural i, de la mà d'una entitat ambiental, realitzar accions de voluntariat per millorar o conservar la natura.

 160527 anellament cigonyes autoria Grup Peralada 4   2160603 bicicletada vic autoria Jordi Boadas - lq  160603 bicicletada vic autoria Jordi Boadas 3 - lq

Els nens i nenes podran col·laborar en l'extracció de plantes o fauna exòtica invasora, podran fer un taller d caixes niu per afavorir la biodiversitat d'ocells, passejar per un entorn natural i conèixer la seva vegetació i la seva fauna, fer joguines amb materials reciclats, etc.

A continuació, trobareu algunes activitats per a escolars que us proposen les entitats ambientals.

EDUQUEM ELS INFANTS PER UN MÓN MÉS SOSTENIBLE I MILLOR!

 

ADF-Penedes-Garraf

 Projecte-rius

 Vol-ambiental-Graellsia

de-font-en-font

f-vincles

 

SI ESTEU INTERESSATS EN FER ACCIONS DE VOLUNTARIAT AMBIENTAL A LA VOSTRA ESCOLA CONTACTEU AMB NOSALTRES A Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  I US POSAREM EN CONTACTE AMB UNA ENTITAT AMBIENTAL.